Succesverhalen


Distributed Teams bij Effectory

Wanneer er op een Agile wijze op verschillende locaties met software developers aan één software project wordt gewerkt is het aan te raden dit te doen, door middel van Distributed Teams. Dit betekent dat de software development teams, elk op hun eigen locatie en over afstanden heen, tegelijkertijd aan hetzelfde product werken. Het opleveren van een werkend en getest product wordt naast gebruik te maken van Agile, ook door te werken als Distributed Teams enorm versneld. Bij Effectory wordt met drie software development teams op deze wijze gewerkt. Dit levert het bedrijf flexibiliteit, snelheid en meer capaciteit op. In deze drie minuten durende film leggen Effectory’s Manager Software Developement en Reporting Wouter Buzing, CTO van Prowareness Rini van Solingen en Technisch Ontwerper bij Effectory Jeroen Vos uit hoe het werken als Agile Distributed Teams in zijn werk gaat en wat dit precies betekent voor de organisatie.
Agile Offshoring door Prowareness bij Calvi

"Offshoring is het verlengstuk van het nieuwe werken: anytime, anyplace, anywhere", aldus Leo van der Heijden, Directeur Calvi.

Leo vertelt in drie minuten zijn ervaring met Agile Offshoring. Hij wordt hierin bijgestaan door de Agile specialisten van Prowareness in Nederland en India. In drie minuten tijd krijgt u een goede indruk van software development in de vorm van Agile offshoring en van de implementatie van een dergelijk project binnen een organisatie.