Agile Coaching succesverhalen


Prowareness implementeert Scrum bij Coolblue

Na het succesvolle consultancy traject dat Prowareness bij webshop gigant Coolblue heeft doorlopen, is een film opgenomen die het traject dat is doorlopen illustreert.

De film laat zien hoe Scrum binnen een organisatie wordt ge´mplementeerd en wat voor rol beide partijen hierin spelen. In de film komen de leden van de Coolblue Scrum Teams aan het woord, zij vertellen hoe het is om te werken met Scrum, welke rol zij innemen in het Scrum Team en wat er veranderd is. Ook de Consultants van Prowareness komen aan het woord. Henk Jan Huizer en Rini van Solingen vertellen en laten zien hoe ze Scrum binnen Coolblue hebben ge´mplementeerd.


Software ontwikkeling

Agile Offshoring en Scrum Implementatie bij Calvi

"Offshoring is het verlengstuk van het nieuwe werken: anytime, anyplace, anywhere", aldus Leo van der Heijden, Directeur Calvi.

Leo vertelt in drie minuten zijn ervaring met Agile Offshoring. Hij wordt hierin bijgestaan door de specialisten van Prowareness in Nederland en India. In drie minuten tijd krijgt u een goede indruk van Agile Offshoring en de implementatie van een dergelijk project binnen een organisatie.Software offshoring