Software Development


Business dankzij IT! Organisaties die het verschil maken, zijn zij die snel, de wensen en behoeftes van hun klanten realiseren. Organisaties die relaties aangaan met hun klanten, feedback vragen om hun diensten te verbeteren en deze verbeteringen snel in de handen van hun gebruikers weten te krijgen. Het zijn dé organisaties die voldoen aan de eisen van de 21ste eeuw. Effectieve software ontwikkeling is daarbij van ongekend belang! Prowareness biedt u Agile ontwikkelteams, waarmee u een optimale ROI kunt bereiken en zelf de regisseur van uw software ontwikkeling blijft! Wij bieden software op maat op basis van continue verbetering en dagelijkse in-productiename als de business dit verlangt. Prowareness ondersteunt onder andere de programmeertalen .NET/Sharepoint, Java, PHP en Oracle. Software Development ON!


Agile, DevOps, Continuous Delivery en Software Craftsmanship

Of u nu meer Agile wilt worden of uw software wilt laten ontwikkelen door middel van een hybride model, om uw software zowel in korte tijd te ontwikkelen, te zorgen voor de gewenste featuresproductie én hoge kwaliteit, heeft u een sterke combinatie van Agile, DevOps, Continuous Delivery en Software Craftsmanship nodig.


Agile en Scrum

Continu leren en verbeteren staat centraal bij Scrum. Om kwalitatieve software te leveren en samenwerking te stimuleren werken wij met het Scrum framework. Hierin staat het opstellen van een goede Product Backlog centraal, waardoor u als klant de regie houdt over wat ontwikkeld wordt. Daarnaast gebruiken wij onder andere de Daily Scrum, Planning, Review, Refinement en bovenal de Retrospective om iedere Sprint effectiever te maken, te leren van gemaakte fouten en om feedback te verwerken. Zo kan sneller de juiste functionaliteit opgeleverd worden en een betere return on investment worden gerealiseerd. Het implementeren van Agile begint veelal binnen de IT afdeling, maar ook Company wide kunt u van deze voordelen profiteren, zie voor meer informatie hierover onze Agility Ladder

DevOps voor optimalisatie van bouw tot productie

Veel organisaties hebben hun ontwikkelproces geoptimaliseerd met Scrum en lopen er tegenaan dat opgeleverde software te traag in productie komt. Uw Software ontwikkeling gaat snel, maar er is geen mogelijkheid om deze resultaten ook bij uw gebruikers te krijgen. DevOps richt zich op het optimaliseren van het totale proces van bouw, tot en met productie. Daarbij brengt het Ontwikkelaars (Dev) en Beheerspecialisten (Ops) bij elkaar.


Continuous Delivery voor dagelijkse updates

Met Continuous Delivery kunt u dagelijks veranderingen doorvoeren als de business dit verlangt. Met de implementatie van Continuous Delivery laten we de grote release gedachte los en wordt het doorvoeren van dagelijkse updates realiteit. Dit kan alleen door het proces nóg verder te optimaliseren door volledig geautomatiseerde tests, builds en deployments door te voeren.


Software Craftsmanship

Een snelle time to market is van groot belang, maar om dit in de toekomst te behouden is craftsmanship van cruciaal belang. Wanneer code kwalitatief niet goed is, vertraagt dit het team misschien niet nu, maar zeker wel in de toekomst. Software moet niet gefabriceerd worden, maar worden ontwikkeld door vakmensen, vakmensen die trots zijn op hun werk en persoonlijk streven naar excellentie. Om Software Craftsmanship te waarborgen werken onze ontwikkelaars met Craftsmanship practices zoals Pair Programming, Test Driven Development, Continuous Integration, Collective Ownership, Coding Standards, Agile Architecture, Test Automation en Code Reviewing.

Meer weten? Wij wisselen graag met u van gedachte welke voordelen Agile, DevOps, Continuous Delivery en Software Craftsmanship u bieden. Zowel voor implementatie binnen uw organisatie als binnen onze software ontwikkelteams. Bel ons via telefoonnummer 015 - 241 18 00 of mail naar info@prowareness.nl.