100% Agile!

Prowareness helpt organisaties bij hun uitdagingen op het gebied van Agile en software ontwikkeling. Wij begeleiden onze klanten bij de introductie, implementatie en optimalisatie van de Agile / Scrum werkwijze. Dit doen we onder andere door middel van Agile training en Coaching. Daarnaast organiseert Prowareness diverse evenementen, zoals de Agile+ Market. U bent van harte welkom om onze collectie Whitepapers en blogs te lezen over diverse Scrum en LEAN IT onderwerpen. Bekijk ook onze Eventkalender met verschillende trainingen op dit vlak. Wij hopen u spoedig te mogen verwelkomen.

Taking Agile software development to the next level!

Wij geloven dat Agile software development een ‘vak’ is. Een vak dat vraagt om een hoge mate van professionaliteit. Momenteel werken we met een team van zo’n 80 gepassioneerde, ervaren specialisten vanuit Nederland, India en de Verenigde Staten samen om Agile software development naar een hoger plan te brengen. Agile gebruiken we daarbij als leidraad.

IT Offshoring

IT Offshoring wordt steeds belangrijker. Bij Prowareness geloven we in de kracht van Agile en IT Offshoring. Wij hebben reeds jarenlange ervaring met Agile Software Development door Distributed Teams. Lees meer over Software Development Teams in India.