Nieuws Prowareness

 

Feestelijke opening Agile kantoor en 5e editie Agile+ Market

17-4-2014Op donderdag 10 april, vierde Prowareness zowel haar 10 jarig jubileum als de opening van haar nieuwe hoofdkantoor in Delft. De feestelijke opening maakte onderdeel uit van de vijfde editie van de Agile+ Market, hét kennisevenement voor Agile Softwareontwikkeling.

Meer...
 

Prowareness sponsort Symposium Delft Global Software Engineering Day 2014

25-3-2014Op 16 en 17 juni 2014 promoveren twee promovendi Kevin Dullemond en Ben van Gameren aan de TU-Delft. De titel van hun proefschriften is respectievelijk: “Supporting Collaboration in Global Software Engineering” en “Auto-Erecting Virtual Office Walls: Constructing a Virtual Office for Global Software Engineers”. Ter gelegenheid van deze twee promoties organiseert Rini van Solingen, Professor aan de TU Delft en CTO van Prowareness, een symposium op maandag 16 juni 2014, onder de titel: Delft Global Software Engineering Day 2014.

Meer...
 

Een kleurrijk geheel, een vrolijke viering

19-3-2014In de maand maart wordt traditioneel het feest holi gevierd. Momenteel zijn een aantal van onze Indiase collega’s in Nederland. De ideale gelegenheid voor een uniek viermoment!

Meer...
 

Prowareness op TechDays 2014

14-3-2014

Op 16 en 17 april aanstaande is Prowareness vertegenwoordigd op de TechDays 2014 in het World Forum Den Haag. TechDays is de jaarlijkse update van Microsoft voor IT-professionals en developers met inspirerende sessie, workshops en seminars van binnen- en buitenlandse sprekers. De ideale gelegenheid om snel up to speed te komen met de laatste Microsoft technologieën en ontwikkelingen. Prowareness is met een stand aanwezig op de Techdays 2014 en staat deze dagen op het Visual Studio Plein. Het Visual Studio Plein is dé plek op de TechDays waar je Visual Studio kunt testen, vragen kunt stellen en kennis kan uitwisselen. Kom ook gezellig langs en leer Prowareness en Visual Studio beter kennen!

Meer...
 

Vikram Kapoor spreekt op Enterprise Business Apps 2014

14-3-2014Moderne applicaties vragen om een eigentijdse development benadering. Denk aan de grote vlucht van mobiele devices en de services die ze moeten ondersteunen. Organisaties staan voor de grote uitdaging om op deze trends antwoorden te formuleren. Structureel en duidelijk. Nieuwe applicaties en platforms bieden veel nieuwe kansen maar ook extra uitdagingen. Korte doorlooptijden, nog meer aandacht voor kwaliteit, optimale samenwerking tussen development en operations, agile project-management en ondersteuning van cloud-scenario’s.

Meer...
 

Droom: Werelds meest Agile kantoor!

21-2-2014Na een intensieve periode van ontwerpen en verbouwen hebben de medewerkers van Prowareness op zaterdag 8 februari hun intrede genomen in het nieuwe hoofdkantoor in Delft. Na 10 jaar in Gouda gevestigd te zijn begint nu een nieuw hoofdstuk in Delft. Wat het kantoor bijzonder maakt is dat het vanuit de Agile gedachte is ontwerpen en ingericht.

Meer...
 

Prowareness en iSense nemen afscheid

7-2-2014‘Een hoop gezelligheid met een beetje weemoed’, zo voelde op vrijdag 7 februari 2014 het afscheid van Prowareness en iSense. Na bijna tien jaar samen het hoofdkantoor te hebben gedeeld, scheiden de kantoren van Prowareness en zusterorganisatie iSense zich nu fysiek.

Meer...
 

Rini van Solingen schrijft artikel in Kwaliteit in Bedrijf

31-1-2014In Kwaliteit in Bedrijf schrijft Rini van Solingen, CTO bij Prowareness, over zijn nieuwste boek Scrum voor Managers.

Meer...
 

Prowareness gaat verhuizen!

24-1-2014Met ingang van zaterdag 8 februari nemen wij ons nieuwe pand in Delft in gebruik.

Meer...
 

Prowareness ontmoet leiderschapsgoeroe Remco Claassen

17-1-2014Aan het begin van ieder jaar blikken de medewerkers van Prowareness terug op het afgelopen jaar en nemen we de tijd om het aankomende jaar in stijl in te luiden. Dit jaar kwamen wij twee dagen bijeen in het sfeervolle conferentiehotel Kontakt der Kontinenten. Een dag vond plaats onder leiding van Remco Claassen.

Meer...
 

Winnaar Prowareness-raket competie bekend

17-1-2014Op woensdag 15 januari is het winnende ontwerp van de Prowareness-raket competitie bekendgemaakt. De winnaar is Robert Langeweg, Scrum Master bij Aegon. Prowareness feliciteert Robert met zijn winnende inzending.

Meer...
 

Prowareness feliciteert Ron met het behalen van zijn Professional Scrum Trainer certificaat

23-12-2013Ron Eringa, Agile Coach bij Prowareness, heeft zijn Professional Scrum Trainer certificaat behaald. Prowareness feliciteert Ron met deze fantastische prestatie.

Meer...
 

Vikram Kapoor ‘CEO van het jaar’

8-11-2013Vikram Kapoor, CEO van Prowareness, is door de lezers van Computable en een vijfkoppige jury uitgeroepen tot ‘CEO van het jaar’. Een geweldige eer.

Meer...
 

Stephan van Rooden in nrc.next

30-10-2013Stephan van Rooden, Agile Coach bij Prowareness, is geïnterviewd voor de wekelijkse carrièrebijlage van nrc.next.

Meer...
 

Agile+ Market succesvol verlopen

1-10-2013De derde editie van de Agile+ Market is succesvol verlopen. Enkele honderden bezoekers vonden hun weg naar Gouda voor de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Agile.

Meer...