De klanten van Prowareness


Onze klanten zijn ervan overtuigd dat software development een ‘vak’ is, welke moet worden opgepakt door specialisten, op een professionele manier en met de juiste middelen. Wij zijn hen hierbij graag van dienst.

Tot onze klantenkring behoren voornamelijk ICT dienstverleners en softwarehuizen. Natuurlijk zijn wij ook andere organisaties graag van dienst. Herkent u zich in de bovengenoemde overtuiging? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

In de loop der jaren hebben wij een mooie klantenkring op mogen bouwen en zeer uitdagende projecten aangenomen. Graag lichten wij een aantal klanten en hun agile software development projecten nader toe.


Distributed Software Development Teams bij Effectory

Wanneer er op een Agile wijze op verschillende locaties met software developers aan één software project wordt gewerkt is het aan te raden dit te doen, door middel van Distributed Teams. Dit betekent dat de software development teams, elk op hun eigen locatie en over afstanden heen, tegelijkertijd aan hetzelfde product werken. Het opleveren van een werkend en getest product wordt naast gebruik te maken van Agile, ook door te werken als Distributed Teams enorm versneld. Bij Effectory wordt met drie software development teams op deze wijze gewerkt. Dit levert het bedrijf flexibiliteit, snelheid en meer capaciteit op. In deze drie minuten durende film leggen Effectory’s Manager Software Developement en Reporting Wouter Buzing, CTO van Prowareness Rini van Solingen en Technisch Ontwerper bij Effectory Jeroen Vos uit hoe het werken als Agile Distributed Teams in zijn werk gaat en wat dit precies betekent voor de organisatie.

Software ontwikkeling


Coolblue

Dit filmpje is opgenomen naar aanleiding van een succesvol Scrum Consultancy traject van Prowareness binnen webshop gigant Coolblue. Beide partijen komen hierin aan het woord over de implementatie van Scrum binnen Coolblue en wat dit heeft opgeleverd. Een leuke, korte introductie van Scrum implementatie binnen het development team Coolblue.Agile Offshoring door Prowareness bij Calvi

"Offshoring is het verlengstuk van het nieuwe werken: anytime, anyplace, anywhere", aldus Leo van der Heijden, Directeur Calvi.

Leo vertelt in drie minuten zijn ervaring met Agile Offshoring. Hij wordt hierin bijgestaan door de Agile specialisten van Prowareness in Nederland en India. In drie minuten tijd krijgt u een goede indruk van software development in de vorm van Agile offshoring en van de implementatie van een dergelijk project binnen een organisatie.


Agile offshoring

IBL Software

IBL-Software B.V. heeft als doel organisaties te voorzien van software waardoor medewerkers met plezier kunnen werken en processen binnen de organisatie efficiënter verlopen. Door niet alleen de ontwikkeling van de software maar ook het beheer uit te voeren, ontstaat één centraal aanspreekpunt voor de gehele ICT oplossing.

Samen met het team in India is er voor IBL-Software een multimedia oplossing ontwikkeld, welke bedrijven de mogelijkheid biedt om digitale informatie met klanten uit te wisselen. Deze informatie wordt getoond door flatscreens. Deze oplossing wordt gebruikt door onder andere hotels en winkels om aanbiedingen en/of advertenties aan het publiek te tonen. Bij de ontwikkeling van dit product zijn de nieuwste technologieën gebruikt zoals Silverlight en .NET.


Effectory

Effectory is uitgegroeid tot een leidende speler op het gebied van medewerkeronderzoek, klantenonderzoek en intern klantenonderzoek. Effectory is gevestigd in Amsterdam en Londen. Ruim 150 hoog opgeleide professionals helpen hun opdrachtgevers om hun succes inzichtelijk en meetbaar te maken. Dat doen ze met bijzonder veel plezier! De inzichten uit hun onderzoek helpen organisaties om hun prestaties voortdurend te verbeteren. Dagelijks profiteren honderden organisaties van hun resultaatgerichte aanpak. Gemeenten, multinationals of ziekenhuizen: elke organisatie is gebaat bij heldere feedback van medewerkers en klanten.

Samen met het team in India werkt Effectory aan applicaties waarmee het bedrijf klanten inzicht kan verschaffen in de tevredenheid van hun medewerkers en/of klanten om prestaties te verbeteren.