KENNIS

“WHERE YOUR BRAIN GOES AGILE…”

Afgelopen jaren hebben onze gepassioneerde collega’s veel ervaring en kennis opgedaan op het gebied van effectieve en efficiënte software ontwikkeling. Deze kennis willen wij graag met jou delen! Hieronder vind je een overzicht van de meest recente blogs, whitepapers en publicaties. Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe ontwikkelingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

NIEUWS

Op deze pagina vind je al het nieuws over de laatste ontwikkelingen bij Prowareness.

Lees meer

BLOG

Op deze pagina vind je alle blogs die onze ervaren consultants schrijven. Deze blogs gaan over nieuwe ontwikkelingen, ontdekkingen en problemen tijdens transities en trainingen.

Lees meer

WHITEPAPERS

Op deze pagina vind je alle whitepapers die onze ervaren consultants schrijven. Dit zijn vaak wat meer uitgebreide beschrijvingen van de transities die onze consultants doen bij klanten.

Lees meer

PUBLICATIES

Op deze pagina vind je een overzicht van de artikelen over Prowareness die zijn verschenen in tijdschriften, in kranten en op websites.

Lees meer

NIEUWSBRIEF

Op deze pagina vind je de laatste edities van onze nieuwsbrief. Uiteraard kan je je hier ook voor onze nieuwsbrief aanmelden.

Lees meer

SUCCESVERHALEN

Op deze pagina vind je referenties van klanten over onze coaching en distributed Agile software development.

Lees meer

VIDEO'S

Op deze pagina publiceren onze ervaren consultants regelmatig nieuwe videoblogs omtrent allerlei Agile en Scrum onderwerpen. Hiervoor treden onze Agile professionals in gesprek met diverse specialisten op dit gebied.

Lees meer

AGILE IMPLEMENTATIE

Op deze pagina vind je meer informatie over het Agility ladder framework. Het Agility ladder framework is een aanpak die erop gericht is om grote, complexe transities op een gecontroleerde en succesvolle manier uit te voeren.

Lees meer

VRAGEN

Kan je niet vinden wat je zoekt? Op deze pagina kan je al je vragen aan ons stellen.

Lees meer