DISTRIBUTED AGILE SOFTWARE DEVELOPMENT

SOFTWARE VAN DE HOOGSTE KWALITEIT BINNEN HANDBEREIK!

OP 17 MAART ORGANISEREN WE DE TWEEDE EDITIE VAN DISTRIBUTED AGILE SUMMIT!

 

‘Het beste van de samenwerking is de toewijding van het team. De focus op het bereiken van de doelen en de kwaliteit en kennis van de mensen.’ – Edwin Wopereis, Product Owner at Kramp.

Lees ons succesverhaal

Onze visie op software ontwikkeling

Sinds een aantal decennia neemt software een prominente plaats in onze steeds snellere maatschappij in. Deze ontwikkeling zet zich onverminderd voort. Bedrijven worden steeds meer gedreven door software, waardoor de mogelijkheid om sneller op veranderingen in te kunnen spelen, toeneemt. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Agile software ontwikkeling op de agenda van de meeste boardrooms staat.

Steeds meer organisaties kijken naar de mogelijkheid van het uitbesteden van ICT werkzaamheden. Door de sterk groeiende vraag naar gekwalificeerde software professionals ontstaat er in Nederland namelijk een tekort aan hoog opgeleide software professionals. In het buitenland neemt de beschikbaarheid van deze professionals nog altijd toe. Dit is de reden dat distributed Agile software development de toekomst is.

Bij Prowareness gaat dit verder dan het werken met een framework als Scrum. Al ruim tien jaar lang ontwikkelt Prowareness software voor toonaangevende Europese organisaties. Dit gebeurt vanuit het 100% Agile development center in India. Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees dan gauw verder!

WIL JE MEER WETEN OVER DISTRIBUTED AGILE SOFTWARE DEVELOPMENT? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Componenten van succes

Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van distributed Agile, is Prowareness voor diverse toonaangevende organisaties de vertrouwde partner voor software ontwikkeling. Prowareness heeft Agility in de hele organisatie geïmplementeerd. Al sinds 2004 combineert Prowareness namelijk de best practices op het gebied van Agile en Lean software development met de ervaringen uit Agile transformaties. Ons Agile development center in India bestaat uit zelfsturende ontwikkelteams die elke sprint kwalitatieve en werkende software opleveren, die klaar is voor productie.

Om de hoogste kwaliteit te garanderen, gaan we uit van drie componenten die zorgen voor een succesvol partnership.

Bij Prowareness geloven wij dat de kwaliteit van onze professionals bepalend is voor gezamenlijk succes. Om die reden werken we alleen met de beste professionals en wordt er op kwaliteit nimmer geconformeerd. Elk distributed Agile team wordt voor iedere partner zorgvuldig samengesteld. Lees verder

Het leveren van software met een hoge business waarde is het enige dat telt. Om dit te waarborgen werken wij sinds de oprichting in 2004 op Agile wijze en hebben wij de operatie volledig Agile ingericht. Eén van de belangrijkste redenen hiervoor is het maximaliseren van de ROI voor onze partners. Lees verder

Goede communicatie is essentieel voor het slagen van IT projecten. Dit geldt zowel voor teams die op dezelfde locatie actief zijn, als voor distributed Agile teams. Zo heeft het 50-meter principe (T.J. Allen, 2007) bewezen dat alleen binnen een afstand van 50 meter ongeplande, informele interactie plaatsvindt. Lees verder

‘Distributed Agile software ontwikkeling is de nieuwe manier van werken: Anytime, anyplace, anywhere!’
Leo van der Heijden, Directeur bij Calvi.

Lees onze succesverhalen

CONTACT

Kevin Ouwerkerk

Kevin Ouwerkerk

Heb je vragen? We beantwoorden ze graag!

Distributed Agile Summit 2016

Gerelateerde Events

march, 2016

Sort Options
17mar12:00- 19:00Distributed Agile Summit (Software Delivery)12:00 - 19:00 Beurs van Berlage
Bekijk alle events

Ben je benieuwd naar dit event? Bekijk gauw onderstaande video!

STUUR ONS EEN BERICHT

VRAGEN? VRAGEN!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search