AGILE COCKPIT

EENVOUDIGE, INTUÏTIEVE AGILE MANAGEMENT TOOL

EENVOUDIGE, INTUÏTIEVE AGILE MANAGEMENT TOOL

Het team is het belangrijkste onderdeel in ieder Agile proces. Agile Cockpit biedt alles wat een team nodig heeft om effectief samen te werken. Agile Cockpit is vooral interessant voor teams die op meer dan één locatie samen werken, zoals bij een distributed team.

Samenwerking optimaliseren
Samenwerking optimaliseren
Features zoals de live video feed en de opname (en terugkijk) optie van de daily stand-up zorgen ervoor dat het gevoel van afstand verkleint. Stakeholders op afstand kunnen eenvoudig de stand-up terug kijken als het hen schikt. Dit is ideaal als je bijvoorbeeld in verschillende tijdzones werkt, maar ook voor een teamlid die iets later binnenkomt.
Overzicht en transparantie door burn downs en KPI’s
Overzicht en transparantie door burn downs en KPI’s
Door de overzichtelijke dashboards en burn downs is het voor alle stakeholders gemakkelijk om te zien wat de voortgang van het team is. De voortgang kun je ook direct downloaden vanuit Cockpit. In het dashboard worden tevens automatisch de activiteiten van de teamleden bijgehouden. Hierdoor ben je sneller op de hoogte van wat er gebeurt en kan je gemakkelijk rapporteren aan het management over de voortgang.
Beter plannen en meer grip op de release
Beter plannen en meer grip op de release
De release burn down maakt het mogelijk om nauwkeuriger te voorspellen en in te schatten wat een realistische datum van oplevering is en welke acties ondernomen moeten worden om deze datum te halen. Cockpit berekent op basis van de datum de optimistische, pessimistische en realistische release datum. De haalbaarheid inschatten wordt daarmee wel heel gemakkelijk.
Focus op verbeteren
Focus op verbeteren
Continu verbeteren staat centraal binnen Scrum. Om de retrospective te faciliteren en bij te houden hoe het team verbetert, bevat Agile Cockpit een retrospective feature. Hierin worden de ratings automatisch doorberekend. Daarnaast biedt Agile Cockpit de Agile maturity check, waarmee je kunt kijken hoe Agile je bent en verbeteringen voor je improvement backlog kunt bepalen. Alles centraal op één plek in Agile Cockpit.
TFS integratie
TFS integratie
Backlog management is gemakkelijk met Agile Cockpit. Werk je al met TFS? Dan is het eenvoudig om Cockpit te koppelen! Dit is ideaal als je stakeholders, die niet met TFS overweg kunnen, op de hoogte wil houden van de voortgang. Daarnaast is het vooral handig omdat je de features van Cockpit kan gebruiken zonder op meerdere plekken je data bij te houden.

Kijk voor een overzicht van alle features eens op de website www.agilecockpit.com.

Wacht niet langer en probeer Agile Cockpit vandaag nog! Maak gratis een account aan op de website en gebruik Cockpit 30 dagen gratis!