AGILE COACHING

RESPONSIVE ENTERPRISE

Onze Agile coaches helpen onze klanten om een responsive enterprise te worden; een organisatie die in staat is om snel te schakelen en in te spelen op de ontwikkelingen in de markt. Wij geloven dat je de impact van Agile werken vergroot, als je Agile binnen de gehele organisatie schaalt. Deze omslag maak je niet zomaar. Gelukkig hebben de coaches van Prowareness, op basis van ervaringen uit grote transities, een uitstekende aanpak ontwikkeld om jou te helpen!

De voordelen van Agile coaching

Agile coaching helpt je..

 • .. de effectiviteit van jouw team te vergroten.
 • .. jouw Return on Investment te verhogen.
 • .. sneller software op te leveren.
 • .. de voortgang van jouw transitie bij te houden.
 • .. een beter beeld te krijgen van wat jouw klant nodig heeft.

Wat is een responsive enterprise?

Een responsive enterprise is een organisatie die in staat is om te leren en om zich aan te passen. Een organisatie die snel kan reageren op veranderingen. Het worden van een responsive enterprise is geen keuze, het is de enige manier om als organisatie te overleven in de huidige maatschappij. Om als organisatie waarde te leveren is het belangrijk dat je snel kan reageren, dat je focus hebt op de veranderende wensen van de markt en de klanten en dat je het volledige potentieel van software inzet om dit te bewerkstelligen.

CONTINUOUS DELIVERY

Vaak gaat Agile samen met de invoering van Continuous Delivery. Continuous Delivery stelt jou in staat om dagelijks features in productie te brengen.

Wil je hier meer over weten, kijk dan op onze Continuous Delivery pagina.

good words. good people.

 • “Met de hulp van Prowareness beklimmen we de Agility ladder stap voor stap, waardoor we sneller ontwikkelen en hogere kwaliteit software opleveren!”

  Arjan Everink
  Arjan Everink Kramp
 • “Prowareness is in staat om op alle lagen van de organisatie succesvol te zijn. Van programmeur tot directeur.”

  Frank de Goede
  Frank de Goede Simgroep
 • “Prowareness helpt ons om de transitie over verschillende afdelingen heen te begeleiden. Dat doen ze vanuit hun expertise niet alleen door advisering maar nog belangrijker, door coaching op de werkvloer en van ons management en directie.  Ik ervaar dat als leerzaam en effectief  op een manier die duurzaam en houdbaar is.”

  Leon Kramer Beslist.nl

Ik wil graag meer weten over Agile coaching!